Saturday, April 24, 2010

Kebab Ayam Tarbush Yang Terkenang-kenang

Mari ke Tarbush!!\0/ Tarbush ni, dulu-dulu mana ada restoran.. Ada jual kebab je dekat dalam Ampang Point tu.. Kebab ayam RM4, Kebab kambing RM5.. Sekarang dah takde kebab kambing dah..Ada kebab ayam je.. Tu pun dah RM6..!!!!

Aku memang suka gila kebab ni sebab dia tak macam kebab biasa yang ada cili sos sume. Yang ni dia letak ada yang warna putih tu tapi taktau la apa nama dia. Rasa masam-masam dan garlic..(Adui..meleleh air liur!!)

Aku kalau lapar-lapar, gi makan kebab ni je pun dah ok dah tuk aku.. ^_^

Ok..Jom layan gambar..Dua gambar je pun..Gambar kebab pun takde..Dah abeh telan baru teringat nak ambik gambar.. :p
Ini yang kakak aku order. Shish Tawok kalau tak silap nama dia.. Haa..yang putih macam mayonis tu la yang aku cakap sedap tu.. ^_^ Yang ni kebab versi kau+dah+order+sila+balut+sendiri!

Yang ni pulak Sambosa..Tapi ayah aku bantai je cakap popia.. Ayah aku suka yang ni.. Kalau dia tak lapar la..Kalau dia lapar dia order nasi..kuikui...



Food Note: Hari ni hari sabtu!Harap-harap jap lagi keluar cari makanan!!!\0/

4 comments:

kembar_angah said...

ye...nasrina honeyku sayang... kebab versi2 begini dah selalu mkn kat klcc..ok gaklah tapi xdelah jenis kaudahorderbalutsendiri.. kui..kui..kui. yerr brbalik kite pada cite nadia tu, angah rase angah mengikuti blog makanan ko ni dari awal..so psl capati tu ade dlm entry siakap stim... hanimposh pun ade komen psl tu...yeehah...

kembar_angah said...

sekarg ni jam menunjukkan pukul 12:00 tengah mlm hari sabtu mlm ahad...tadi makan malam kat restoren mana lak?....cepat masukkan dlm blog makanan ko ni..angah nak reply..

p/s: kembarku..angah rase awak kene reset baliklah day & time dlm blog makanan ko ni...don't u think so...?

Nas said...

testing testing..nak tgk jam dah betul ke belum..

Nas said...

muahahahha!dah betul \0/ tengkiu2..lupe pulak nak setkan jam..:p

semalam bz catering..tidak berkesempatan untuk berhibur di mana-mana restoran.. T_T malam pun hanya tidur akibat mereka semua kepenatan..