Friday, April 16, 2010

Selamat Datang~

Haii!!Selamat Datang ke blog baru aku.. Selangkah ke Alam Makanan..Haha! Oleh sebab aku amat menggilai makananan, dan terlalu banyak cerita pasal makanan yang aku nak kongsikan dengan korang, aku dengan secara oficialnya buat satu blog menceritakan pasal makanan sahaja..

Harap-harap blog ni akan kekal lama..ffuhh!ffuhh!!(jampi sikit..)

Ok!Harap-harap blog ni dapat bawa faedah untuk orang-orang yang membacanya..\0/

5 comments:

Aimi A.Z said...

Bagus2.. aku dah jadi the first follower. :P Aku pulak Nas teringin nak buat blog pasal makanan, tapi pasal resipi2 makanan yang pernah aku try la tapi macam malas je nak wat. Anyway, Chaiyo2!

Nas said...

Blog ko sekarang pun dah banyak resipi yang mantap-mantap aimi..Yang tunggu masa utk aku cuba kat rumah..(gile terliur tengok sume makanan yg ko buat) Jom Aimi!Merajinkan diri buat cerita pasal MAKAN!\0/

Aimi A.Z said...

Hahahaha. Bila masanya tu Nas. Takpelah, buat apa masak, bila boleh makan? Hahahahaha... best kan aku nye perumpamaan. tulah, aku ni cari kerajinan lah ni. :P

Nas said...

hahaha!Biar aku sambung perumpamaan ko tuh..Buat apa masak kalau boleh makan di luar.@ buat apa masak kalau mak masak sedap!muahaha

Aimi A.Z said...

Ya betul. Bagus! Itulah yang kita cari.