Monday, April 26, 2010

Sotong Goreng Tepung

Aku kurang suka sotong... Tapi sotong kembang tu aku suka.. Aku tak suka sotong...Sotong..weh!Sotong apa namanya yang kita potong-potong jadi bulat tu??? Lantak la..Haa..Sotong tu la.. Aku kurang suka.. Masak la apa-apa pun..Aku kurang suka..

Tapi... Kalau sotong ni dibuat Goreng Tepung..Aku boleh makan berpinggan-pinggan.. Sedapnyeeeeeee!!!!

Kalau nak rasa yang sedap, pergi Ampang Point. Tingkat 2.. Kedai makan tu namanya Octopus. Yumm Yummm!!Tersedap di Alaf ini!! \0/

Haaa..Meleleh tak tengok?




Food note: Akan kumpul banyak gambar dekat kedai ni dan upload kemudian.. Thai n Japan Cuisine

1 comment:

embun d tengah malam said...

samer la dengan i..i suka gila..kalau bulan ramadan time sahur i suka makan sotong goreng..hehehe