Tuesday, April 5, 2011

Aiskrim Tutti Frutti

Assalamualaikum..

Fuhh fuhhh... Tiup habuk kat blog ni...Shiannnn blog ni diabaikan.. Jalan-jalan cari makan bermula lagi!\0/ Kali ni kite pergi makan aiskrem pulak.. Asyek makanan berat je kan... Jom kite g makan makanan pencuci mulut tapi makan tahap byk gile...


Kalau tiba-tiba tekak terasa nak makan aiskrem pergilah cuba dekat Tutti Frutti.. aku pergi dekat kedai area Wangsa Walk.. Tutti Frutti ni adalah yogurt yang dijadikan aiskrim.. So, akan adelah rasa masam-masam tu.. Dalam banyak-banyak perisa, aku suka coklat je... Sedap... Yang lain tu masam yang..yang...err... masamlah... Yogurtkan...Tapi coklat memang sedap!


Semuanya layan diri dekat Tutti Frutti ni.. Jangan buat muka tercengang lama sangat.. Ada poster yang ajar kita step by step utk penyediaan aiskrem ni .. =p Yang bekas hijau saiz kecik yang pink saiz besar..Yang hijau tu pun dah besar pada aku..

Ini mesin aiskrem..Amik lah berapa byk yang kite suke..tapi byr pun mahai la ye..Kat atas ni perisa-perisa aiskrem yang ade.. Percayalah..Asikrem coklat Tutti Frutti ni memang terbaek...Ini kitorang gabungkan semua perisa... Ini topping aiskrem.. Yummy!\0/ Tadddaaaaaaa\0/ Dah siap.. Yumm Yumm.. Habes sudaaa...

Inilah keadaaan dekat dalam Tutti Frutti Wangsa Walk... Selesa ^_^


Sekian...Sile lah cube...Kompem tak menyesal... Eh..Lupa nak ckp.. Harga utk aiskrem yang kitorang amek tu RM20.. ^_^v


No comments: