Monday, June 28, 2010

Berat dah turun! \0/

Assalamualaikum..

Lama pulak tak update blog ni.. Macamana nak update.. Tengah menghentikan program jalan0jalan cari makan ni sekejap..Sebab tengah bergiat nak kuruskan badan! Hari tu, timbang 61.8kg..Perghh..Mana la tak eksaited nak meneruskan program mengurangkan jalan-jalan cari makan ni.. Lagi pun, tempat yang kitorang makan sekarang ni, tempat yang sama jugak..Adehh.. -_-"

Cuba-cuba jugak cari gambar lama-lama..Tapi tak cantik la view hasil pengangkapannya..hehe.. Takpe, lepas ni. Akan cuba mencari tempat baru dan cuba untuk kurus lagi!

Tak tau la kurus ni sebab pergi umrah haritu atau bergiat minum Rx-Lite ni.. ^_^ Tapi akan meneguhkan diri minum Rx-Lite! \0/